Arbres

Els arbres ens fan ombra, ens donen fruits, ens fan més amables els carrers i les ciutats… Els arbres s’arrelen a la terra i alhora creixen cap al cel. Ens assenyalen el pas del temps i el pas de les estacions. En aquest llibre hi trobareu uns quants arbres que us faran companyia. Cada arbre ens parla de la seva vida i també de la nostra vida. Coneixes l’Arbre Viatger? I l’Arbre Curiós, L’Arbre Far…?

Salvador Comelles (autor) i Mónica Armiño (il·lustracions) ens expliquen, amb humor i imiginació, vint relats que ens animen a imaginar-nos molts més arbres inspirats en les nostres vivències, deixant-nos portar per les nostres aspiracions.

arbres-salvador comelles-9788448950859 (Ed. Barcanova)

A partir de vuit/nou anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *