Set claus per obrir els somnis

Hi ha escriptors que, a més d’escriure llibres, poden arribar a canviar la vida dels seus lectors i a convertir-se en mites. Són persones que tenen un do i porten a les seves mans la clau màgica per a introduir-nos en el món dels somnis més meravellosos.

Alfredo Gómez Cerdá (autor) ha sabut seleccionar set magnífics escriptors per convertir-los en protagonistes de set contes i els ret homenatge: Gianni Rodari, Tomi Ungerer, Astrid Lindgren, Juan Farias, Christine Nöstlinger, Roald Dahl i Gloria Fuertes, han canviat la vida de molts lectors. Per fer-ho s’ha submergit en l’obra de cada un d’ells i n’ha tret l’essència de cadascun.

David Pintor (il·lustracions) fa una magnífica feina en representar el caràcter i la fesomia d’aquests autors, i en captar el seu tarannà.

Traducció: David Nel·lo
 imatges (Ed. Kalandraka)
A partir de nou/deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *