Nyam! Sobre allò que mengem

Diana Oliver (autora) i Carmen Saldaña (il·lustracions) ens ofereixen dades útils i atractives sobre la importància de l’alimentació, per ajudar els joves lectors, i a les famílies, a prendre consciència sobre el que mengem per poder escollir amb arguments.

En els últims anys, la societat ha pres consciència de la importància de l’alimentació com a factor clau per gaudir d’una bona salut i evitar les malalties. Cada dia ens interessa més saber què mengem, d’on ve, com s’ha preparat, quins elements conté i com afectarà al nostre organisme. Volem menjar sa.

Però, què és menjar sa? Avui és difícil saber-ho. La publicitat ens ha fet un embolic important, i de vegades no sabem ni el que estem menjant. Menjar sa és aconseguir tots els nutrients que necessitem a partir de la quantitat necessària d’aliments saludables. I cuinar-los o preparar-los amb molta cura i amor. Menjar sa és també evitar el consum d’aliments que no són saludables o reduir-los al màxim. Fàcil? Segur que hi ha moltes coses en què podem millorar la nostra alimentació.

Nyam. Sobre allò que mengem (Ed. Andana)

A partir de vuit anys.

Veure les primeres pàgines del llibre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *