Estimat monstre

“L’Abel és un nen poruc que quan parla s’entrebanca. Una tarda en tornar de l’escola, els tres nois que l’assetgen el fan entrar al casalot ruïnós que s’aixeca al costat de casa seva. La gent del poble diu que allà viu el monstre més espantós i horrible del món, tot i que ningú no l’hagi vist mai. L’Abel descobreix que aquest suposat monstre es diu Gabriel, un jove desproporcionadament gegantí a causa d’una malaltia, i des d’aquell dia quedarà lligat al monstre i la seva amistat s’anirà enfortint amb el temps. El Gabriel ajudarà l’Abel a vèncer les seves pors i li farà descobrir que res és impossible i que tots els somnis es poden complir. El que no sap l’Abel és que el Gabriel també oculta un secret que li ha impedit poder sortir al carrer durant els darrers vint-i-cinc anys”.

Lluís Prats (autor) i Laia Pàmpols (il·lustracions) ens parlen sobre l’assetjament escolar, l’amistat, la diferència i l’acceptació.

Premi Folch i Torres 2019.

ESTIMAT MONSTRE | LLUIS PRATS | Comprar libro 9788424666705 (Ed. La Galera)

A partir de nou/deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *