El conill i la moto

“El nostre conill vivia en un camp de blat molt tranquil, i no se n’havia mogut mai –ni un sol cop–, tot i que cada nit somiava que ho feia. El gos, en canvi, s’havia passat mitja vida recorrent el país en moto. Li agradava moltíssim parlar amb el conill i explicar-li històries sobre els llocs on s’havia sentit més viu. Però un mal dia el gos se’n va anar, i no va poder explicar més històries al conill”.

Kate Hoefler (autora) i Sarah Jacoby  (il·lustracions) ens expliquen com afrontar les pors i ser capaços de fer coses noves i diferents. Ens parlen de l’estima per la tradició, per contar històries, per la transmissió d’experiències, i la importància del bagatge…

“El món és molt bonic, si ets prou valent/a per veure’l”.

Traducció: Maria Cabrera

 (Ed. Flamboyant)

A partir de nou/deu anys.

  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *