La bellesa del final

“La tortuga Nina, arribada al cent anys, decideix descobrir què és el final, perquè a ella li agrada entendre les coses. De manera que emprèn un viatge que la portarà a dialogar amb la formiga i l’eruga, amb l’oreneta i el rossinyol, amb la serp i el riu”.

Alfredo Colella (autor) i Jorge González (il·lustracions) ens expliquen avançant a poc a poc, a pas de tortuga, que, encara que les coses acabin (un amor, una amistat, una vida), pot haver-hi bellesa en el final. És difícil acceptar que les coses s’acaben. I potser fins i tot, més difícil explicar-ho.

Traducció: Bernat Cormand.

BELLESA DEL FINAL, LA | 9788417555306 | COLELLA, ALFREDO ... (Ed. A Buen Paso)

A partir de deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *