El peix número 14 creu en el possible

“A l’Ellie Cruz, una noia de dotze anys, li ha canviat la vida de cop i volta. A casa ha vingut a viure el seu avi, un famós científic. Fins aquí tot seria normal, si no fos perquè l’avi ha descobert la fórmula de l’eterna joventut i, per descomptat, l’ha provat ell mateix amb un resultat excel·lent. A partir d’aquest moment tot es capgira en la vida de l’Ellie, que haurà d’ajudar el seu avi a recuperar la fórmula antiedat.”

Jennifer L. Holm (autora) i Gustavo Roldán (il·lustracions) ens expliquen una història molt divertida que ens acosta al món de la ciència, on la il·lusió per descobrir i treballar pel que “és possible” pot canviar el món.

Traducció: Marc Donat

 (Ed. Viena)

A partir d’onze anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *