OFF

Xavier Salomó (autor) ens presenta un àlbum sense paraules sobre els riscos de l’energia nuclear. A través d’un seguit d’imatges evocatives, l’àlbum narra com una nena aconsegueix retornar la vida a un paisatge erm i monòton, fruit dels efectes de l’energia nuclear.

Aquest projecte sorgeix de l’experiència subjectiva de l’autor, de com va viure la tragèdia de Txernòbil quan tenia deu anys i com la va recordar vint-i-cinc anys més tard després del desastre de Fukushima.

Un llibre que destaca per la qualitat estètica de les seves il·lustracions (són magnifiques), amb influències del còmic i del cinema. Una història molt personal que dona peu a moltes lectures i permet reflexionar sobre el potencial dels humans per canviar el món que ens envolta.

 (Ed. Flamboyant)

A partir de vuit anys.

  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *