Vull un gat

Tots els amics de la Jessy tenen un animal amb qui jugar, a qui cuidar i fer carantoines, menys ella. Jessy desitja un gat més que res en el món, però, tot i la seva insistència, els seus pares es neguen en rodó amb arguments com: «Esgarrapen, embruten, miolen, ho deixen tot ple de pèl…, ni pensar-hi!».

Un dia es cansa de pregar-los i passa a l’acció. Es disfressa de gat i actua com un gat des del matí fins a la nit: a casa, a l’escola, al restaurant… Aquesta situació deixa de ser divertida quan els veïns comencen a queixar-se: la gata Jessy, enfilada a la tàpia del jardí, no para de miolar a la lluna. Trobaran els pares de la Jessy una solució a aquest problema bestial?

Tony Ross (autor) ens explica una història amb sentit de l’humor i simpatia. Les il·lustracions són molt divertides.

Resultat d'imatges de Vull un gat libros zorro rojo (Ed. Libros del Zorro Rojo)

A partir de cinc/sis anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *