El llop de sorra

“La Valentina vivia amb el seu pare i la seva mare en una casa a la vora del mar. La casa era petita, però el mar era immens i t’hi podies banyar, almenys a l’estiu. Ara estàvem a l’estiu, feia sol i calor, i la Valentina volia anar a nedar. Però hi havia un problema: no la deixaven banyar-se al mar tota sola i el pare no tenia cap ganes de baixar a la platja…”

Åsa Lind (autora), ens presenta a una nena, la Valentina, amb moltes inquietuds: l’origen de l’existència, la immensitat de l’univers, les pors… Amb la platja com el seu refugi i un Llop de Sorra, el seu únic amic (els seus pares sempre estan ocupats i no tenen temps per ella), anirà trobant resposta a les seves inquietuds.

Les il·lustracions de María Elina són lluminoses i càlides com l’estiu. Creen complicitat entre la protagonista i el seu amic.

  (Ed. Kalandraka)

A partit de vuit anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *