Cousteau. El descobridor dels mars

Jaques Cousteau va ser el descobridor dels oceans. Va inventar i va desenvolupar equips de busseig, va escriure llibres que es van convertir en “best sellers”, va realitzar pel·lícules premiades i reeixides campanyes per a la preservació dels mars. En aquest llibre, el fill de Cousteau, Philippe, descobreix els èxits del seu famós pare.

Al final s’inclou la carta que havia rebut Jan, la nora de Cousteau, de Philippe quan estava en una expedició, també hi ha una postal i una segona carta que simulen la correspondència de Philippe amb la seva mare, quan estava en l’internat i els seus pares viatjaven per tot el món a bord del Calypso.

Aquest llibre és de la col.lecció Genis de la Ciència, una sèrie de biografies de científics i inventors, que pretén aproximar als infants els grans personatges que, amb el seu estudi, disciplina i coneixement, han contribuït al desenvolupament i a la millora de la qualitat de vida de la nostra societat.

Philippe Zwick Eby (text), Chaaya Prabhat (Il·lustracions).

 Resultat d'imatges de Cousteau. El descobridor dels mars(Ed.Vegueta)

A partit de nou anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *