Un lloc al món

“Setembre de 2015. Després de creuar el mar Egeu en barca fugint d’una vida de patiment a Síria i havent perdut de vista el seu pare, l’Ahmed, un noi de 14 anys sense passaport, decideix escapar-se del campament de refugiats a Brussel·les per por de ser deportat. Sense enlloc on anar, menjar, roba ni coneguts, decideix amagar-se temporalment a la bodega d’una gran casa. El que no sap és que allà hi viu en Max, un nen dels Estats Units de 13 anys que ha vingut a viure a Brussel·les amb la seva família per estudiar durant un any en una escola francesa”.

Katherine Marsh (autora) ens explica una història sobre el valor, l’heroïcitat, l’amistat  i la tolerància, amb el drama de la guerra i la crisi de refugiats de teló de fons.

Resultat d'imatges de Un lloc al món (Ed. Columna)

A partir de tretze anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *