Biònica. Imitant la natura

Carles Marsal, dissenyador gràfic i artista visual, i Eduard Martorell, biòleg i autor de diverses obres de divulgació científica, són els autors d’aquest llibre que parla de la biònica. Partint d’aquesta ciència que treu idees de l’estudi de la natura per inventar objectes que ens faciliten la vida, els autors ofereixen, al llarg de l’obra, una vintena d’exemples que expliquen amb diversos fragments breus de text informatiu: libèl·lula/helicòpter; esquirol volador/vestit ala; potes del talp/pala excavadora; ventosa de plàstic/tentacles d’un pop…, en un cantó, l’ésser viu que serveix d’inspiració, i a l’altre, l’invent, i l’explicació de les característiques de cada cosa.

Resultat d'imatges de Biònica. Imitant la natura  (Ed. Cossetània)

A partir de deu anys.

Resultat d'imatges de Biònica. Imitant la natura

One thought on “Biònica. Imitant la natura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *