Germans!

“–Tenir un germà és molt molest! Sembla una mona, sempre fent pallassades.

–Tenir una germana també és molt molest! Tot li sembla malament i no em deixa jugar al que vull. Però, a vegades, els germans són una gran ajuda i junts viuen moments molt divertits. Potser, tenir un germà o una germana no està tan malament… però, i ser tres a casa?! Això sí que no!”

Rocio Bonilla (autora) ens explica una història molt divertida, tendra i original sobre les relacions entre germans. Qui no ha pensat mai en el seu germà o germana com un animal molest que fa la vida molt més complicada?

Resultado de imagen de germans rocio bonilla (Ed. Animallibres)

A partir de sis anys.

https://www.animallibres.cat/tl_files/pdfs/fragments/Germans_FR.pdf

Resultado de imagen de germans rocio bonilla

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *