Lluna. La nit al voltant del món

“Algun cop t’has preguntat per què la lluna brilla al cel? Cada nit, milions d’éssers vius depenen d’aquest misteri… Gràcies a les magnífiques il.lustracions de Britta Teckentrup (autora), aquest original àlbum  mostra la gran influència dels cicles lunars sobre el nostre planeta… i ens convida a valorar la bellesa de la lluna i de la natura!”

Un llibre molt ben editat, amb text breu però precís i clar, il·lustracions precioses amb molt de color i un troquelat que acompanya al llarg de les pàgines presentat la protagonista del llibre, la lluna.

  Resultado de imagen de teckentrup britta lluna la nit bruixola (Ed. Brúixola)

A partir de sis/set anys.

One thought on “Lluna. La nit al voltant del món

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *