Els cent

«Vet aquí un temps, no massa llunyà, en què l’Aràbia Saudita era un regne molt pobre. La majoria dels seus habitants vivia en tendes i cases fetes de tova sense aigua corrent ni electricitat… Imagineu-vos! El regne patia una gran sequera, així que el rei va fer buscar pous d’aigua subterrània per tot el país. Unes màquines enormes van perforar i perforar la terra fins ben endins, però el que en va sortir va deixar tothom bocabadat, sobretot al monarca. El que havien trobat al subsòl no era aigua, sinó un oli negre i untuós.»

Com s’organitza un campament de vacances enmig del desert? Aquest conte explica les aventures d’una princesa d’Orient que marxa d’acampada amb els cent membres de la seva gran família. Néts i nétes, cuineres i cafeters, el seu estimat visir… Una colla que ens ensenyaran a comptar fins a cent, una mica d’història del seu país i unes quantes paraules noves.

Halla bint Khalid (autora) és l’artista més important de l’Aràbia Saudita. Per primera vegada, una dona saudita publica fora de les seves fronteres.

Resultat d'imatges de els cent halla bint khalid (Ed. Comanegra)

A partir de set/vuit anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *