Iván. La increíble historia del centro comercial

“Iván és un goril·la que va ser captivat quan era un nadó. El van portar als Estats Units per tal que servis de distracció en un centre comercial. Amb els anys, els veïns cansats de veure patir el goril·la van pressionar les autoritats fins a trobar una millor forma de vida per l’amable criatura”.

Katherine Applegate (text) i G. Brian Karas (il.lustracions) ens expliquen una història que ens recorda a la del Floquet de Neu. I que té a veure amb la llibertat, la dignitat, el respecte i els drets dels animals.

Traducció: Maia Fernández Miret.

Resultado de imagen de Iván. La increíble historia del centro comercial (Ed. Océano Travesía)

A partir de vuit anys.

Resultado de imagen de Iván. La increíble historia del centro comercial

Resultado de imagen de Iván. La increíble historia del centro comercial

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *