Emili

“El capità Samofar, un cèlebre bus, passejava un bon dia pel fons del mar. De sobte va aparèixer un tauró d’aspecte ferotge. El tauró va atacar el capità Samofar, però un pop de bon cor anomenat Emili el va salvar en posar una pedra a la boca a la bèstia. Després l’Emili va portar el bus a la superfície…  El pop Emili va fer moltes més proeses treballant com a socorrista i també va col·laborar, de manera brillant, amb els agents de l’ordre per capturar a uns delinqüents molt perillosos”.

Aquesta història de Tomi Ungerer és un clàssic del 1980 que narra les aventures d’un pop valent i noble que ajuda els humans i s’hi fa amic. I és capaç de fer coses sorprenents!

Traducció: Carlos Mayor.

Resultado de imagen de emili de ungerer (Ed. Kalandra)

A partir de sis/set anys.

  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *