Els meus trucs per sobreviure a la classe de natació

“El dijous és el pitjor dia de la setmana per al Gied. Perquè toca classe de natació. Llançar-se de cap a l’aigua, fer peus, nedar amb la roba posada… El Gied ha d’aprendre a fer totes aquestes coses tan terribles una setmana rere l’altra. Per sort, el Gied té algú que l’ajuda, l’home dels coloms. Quan l’autocar que va a la piscina passa per la placeta, l’home és allà assegut en un banc, al costat de l’estany. I sense saber-ho, l’home fa que el Gied se’n surti a la piscina.

Gideon Samson (text) i Anke Kuhl (il.lustracions) ens expliquen una història a molt d’humor en un context molt actual.

Traducció: Caroline de Jong i Gustau Raluy.

Resultado de imagen de Els meus trucs per sobreviure a la classe de natació (Ed. Takatuka)

A partir de deu anys.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *