Cinc minuts de tranquil.litat

“La senyora Gros  només demana uns minuts de pau i tranquil·litat a la banyera, ben calentona i plena de bromera. Però l’Oriol, la Laura i el petitó tenen tanta energia i fan tan d’enrenou com sempre i a la mare la tranquil·litat li dura ben poc”.

Jill Murphy (autor) ens explica un relat divertit i entranyable.  L’expressivitat dels personatges reflecteix un ampli ventall de sentiments: des de la resignació, el malestar o la paciència de la mare, fins al penediment o l’entusiasme d’aquests joves, plens d’energia. Una història  explicada amb naturalitat, humor i afecte.

Traducció: Miquel Desclot

 (Ed. Kalandraka)

A partir de quatre/cinc anys.

Resultado de imagen de Cinc minuts de tranquil·litat

Resultado de imagen de Cinc minuts de tranquil·litat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *