Armando

El pare de l’Armando és un enamorat del futbol i avui li ha fet un regal molt especial: la seva primera pilota de futbol! Per fi ha arribat el dia en què podrà compartir amb el fill la seva gran passió ensenyant-lo a jugar a futbol. Però l’Armando no mostra el mateix entusiasme per la pilota que el pare, ni respon als automatismes que s’esperen dels nois, quan s’enfronten a aquesta famosa esfera. Sembla que l’Armando no porta els grans xuts ni les grans aturades en els gens, però s’ho manegarà per incorporar la pilota als seus jocs.

Fernando Pérez Hernando (autor) ens explica aquesta història amb sentit d’humor per destacar com les ganes del pare d’ensenyar els secrets del futbol a l’Armando es contraposen amb la desgana de l’Armando, que no li acaba de trobar la gràcia a això de donar coces a una pilota.

Traducció: Txell Freixinet Raspall

Armando (Ed. Takatuka)

A partir de set anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *