Mizu, pastor de núvols

“Mizu és un jove que viu a Aran, una ciutat resseca pel sol on ningú no recorda ja l’última vegada que va ploure. La sensivilitat del jove envers aquells que més pateixen la sequera li despertarà la imaginació per intentar ajudar-los”.
Bea i Silvia Gil (text i il.lustracions) ens expliquen una història que vol ajudar a conscienciar sobre un dels problemas que més afecta el nostre entorn, la cada vegada més gran escassetat d’aigua. Un problema que es pateix ja a molts llocs del planeta i que augmentarà si no som capaços de reaccionar a temps davant d’una situación tan delicada.

 Ed. Animallibres)

A partir de nou anys.

2 thoughts on “Mizu, pastor de núvols

  1. Montse

    Keku el llibre està molt bé, tant la història com les il.lustracions. Quan vulguis te’l deixo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *