Les fades són calbes

“Les fades són calbes!” crida un dia la Valèria a l’escola. Vol defensar-se i defensar la seva mare. A partir de llavors les dues juguen a inventar-se una història de fades, desitjos i encanteris perquè la malaltia que pateix la mare no converteixi cada dia en un dia trist. Potser sí que les fades existeixen…

La Cinta Arasa (text) i el Xan López Domínguez (il.lustracions) ens presenten una història de superació, tendra i divertida. On la malaltia es tractada sota la mirada i els sentiments d’una nena que pensa que la seva mare és la persona que millor li pot ensenyar quines són les coses realment importants.

Aquesta història la llegireu amb un somriure.

Presentació del llibre 'Les fades són calbes', de Cinta Arasa (Ed. Santillana)

A partir de vuit/nou anys.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *