L’ocell sense nom que volia ser rei

“En una clariana del bosc es reuneixen tots els ocells per tal d’elegir entre ells un rei que els representi. Qui farà més mèrits per aconseguir-ho? El més fort? El més cantaire? El més viatger? El que sigui capaç d’enlairar-se, cel enllà, amb més rapidesa? Caldrà una prova per demostrar qui té més capacitat per dur la corona amb dignitat. Com aconseguirà superar tots els seus companys un ocell que de tan petit i insignificant ni tan sols té nom?”

Ramon Besora (text),  Judit Morales (Il·lustr.), Adrià Gòdia (Il·lustr.). fan una versió d’un conte popular que ens ensenya a valorar l’enginy.  Un llibre magnífic per nens  i nenes que ja llegeixen sols on es pot aprendre a valorar la màgia de les paraules amb unes imatges magnífiques.

 (Ed. Nandibú)

A partir de vuit anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *