El niño bisiesto

“Amb deu anys, el Daniel se sent diferent de la resta perquè ha nascut un 29 de febrer; és per això que a l’escola li diuen “Traspàs” (Bisiesto). Aquest llibre és un relat en primera persona de les seves experiències, pensaments i emocions: des de la rebel·lia, a la incomprensió, sense oblidar el primer amor i la reafirmació de l’amistat”.

José Luis Alonso de Santos (text) i Federico Delicado (il.lustracions) ens expliquen una història molt divertita, explicada amb l’espontaneïtat d’un nen. Desborda humor, imaginació i ironia; narra situacions quotidianes que a vegades es compliquen. Destaca també per les nombroses referències cinematogràfiques i literàries, que remeten a la lectura dels clàssics.

 (Ed. Kalandraka)

A partir d’onze anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *