Com adormir un lleó i altres cròniques verídiques

La Mar Benegas (text) i la Lucía Serrano (il.lustracions) ens expliquen uns moments en la vida de l’Anna, una nena molt inquieta i molt intel·ligent que vol ser periodista. Té una germana petita, la Sol, una àvia, periodista també, que li regala una gravadora, un avi misteriós, i un pare i una mare. Fins aquí tot sembla normal. Però, de sobte, comencen a succeir coses estranyíssimes a casa seva: l’Anna ho grava tot i en fa unes cròniques fabuloses. Així descobrirem com s’adorm un lleó, el vol que pot tenir una faldilla o fins on arriba una casa voladora… Això i moltes altres coses, és clar.

Una història amb situacions surrealistes i molt d’humor.

Com-adormir-un-lleó2 (Pagès Editors)

A partir de nou anys.

img109

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *