Tania Val de Lumbre

“La Tania Val de Lumbre és una nena amb els cabells roigs i arrisats com un lleó. Viu a la Vall del mateix nom en un paisatge sempre nevat i blanc. Té un amic molt més gran que ella, en Gunnvald que té 74 anys. Quan un dia l’han d’ingressar a l’hospital per una caiguda, la Tania descobrirà moltes coses de la vida d’ell”.

Amb aquesta història la Maria Parr (text) i la Zuzanna Celej (il.lustracions)  ens fan recordar altres personatges de la literatura com la Heidi o la Pipi.  Amb sentit de l’humor i tendresa podrem reflexionar sobre les separacions, els retrobaments i la solidaritat.

La Maria Parr  ha rebut el premi Brage de 2009 al millor llibre infantil norueg.

 (Ed. Nórdica Infantil)

A partir d’onze anys.

  

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *