El mirall

“L’avi sempre explicava contes inventats i si el miraves fixament als ulls hi podies endevinar mil imatges, fins i tot les veles desplegades d’un vaixell pirata! Ara que l’avi ja no hi és, el protagonista d’aquest llibre segueix les històries a través d’un mirall molt especial que el durà a conèixer personatges inesperats: una colla de formigues inquietes, una rata fastigosa i cruel, una zebra i una girafa sense manies…, i tots, d’una manera o altra, l’ensenyaran a veure el món d’una manera diferent.”

Jaume Cela i Juli Palou (text) i Cristina Losantos (il.lustracions)  parlen de veure el món a través de la mirada de l’altre.

Una història per fer pensar.

«Mirem aquells que ens envolten i veiem com van vestits, de quin color són els seus cabells o la seva pell, quina llengua parlen… Però, sabem qui és l’altre? Sabem què en podem esperar? Moltes vegades, la por ens impedeix arribar a saber-ho. Però si tenim una actitud oberta, aprendrem a dir nos-altres.» Marina Garcés

 (Ed. La meva Arcàdia)

A partir de nou anys.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *