Quantes arrels de gerd necessites per ser feliç?

“Una família de castors  comença una cursa desbocada per construir llorigueres i acumular arrels de gerd. Els excessos solen tenir conseqüències per l’ecologia i l’equilibri del bosc. Quins canvis hauran de fer per sortir de l’atzucac?”

Montse Junyent (text) i Pep Boatella (il.lustracions) ens expliquen a través d’aquest conte com s’originen les crisis econòmiques i quins valors hem de recuperar per sortir-ne. Simbòlicament ens parlen de la crisi i de la bombolla immobiliaria.

 (Ed. Proteus)

A patir d’onze anys.

Si voleu veure més il.lustracions podeu clicar a sobre de la imatge per veure el bloc del Pep Boatella.

 

[youtube]http://youtu.be/q2UAwsXt1nk[/youtube]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *