Gent de tot arreu

Durant 4 anys, el fotògraf Uwe Ommer ha visitat més de 100 països on ha conegut milers de nens. A tots els va fer una foto amb la família i els va demanar que li expliquessin curiositats del seu país.

Al Níger, a l’Àfrica, coneixerem l’Aisha i la seva família, que són tuaregs. Un poble nòmada que sempre va amunt i avall, buscant el millor lloc per viure. Porten la casa a sobre: unes quantes carbasses, unes mantes i les tendes on viuen. Als Estats Units, hi viu el Samuel i la seva família, que, atenció… No han mirat mai la tele, ni han parlat per telèfon, no tenen ordinador i no han anat mai amb cotxe. Són amish, i la seva religió els fa viure sense cap avenç, com si fóssim al segle XVII.

Els textos són de la Laure Mistral i l’Anna-Sophie de Monsabert.

Portada del llibre "Gent de tot arreu" (Ed. Cruïlla)

A partir de deu anys.

En aquest enllaç podreu veure algunes imatges del llibre.

http://www.tv3.cat/videos/4004451/Gent-de-tot-arreu

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *