El Che Guevara viu al setè

Bertrand Solet (text)  i Nono K. (il.lustració) ens  expliquen la història  d’en Paulo, la Granota i en Vincent que viuen en un barri de Marsella. Un dia es troben amb tres trinxeraires d’un altre barri, els dolents, als quals la Granota no pot ni veure. Amenaçadors, barren el pas al Germà Gran però ell els adverteix: «El Che Guevara és amic meu, i viu aquí, al setè». Però, qui és aquest Che Guevara? Intrigats, tots tres amics van a trobar aquest misteriós desconegut…

En l’últim capítol del llibre s’explica que Che Guevara va existir de debò, qui era i què va fer.

La història del Che serveix d’inspiració a un grup de joves per ajudar una amiga que passa un mal tràngol. Uns trinxeraires assetgen la seva família per aconseguir diners a canvi de no denunciar el pare, que es veu obligat a treballar sense els papers.

La solidaritat i el suport mutu poden servir per a grans i per a petites gestes. En totes cal un cert grau de coratge.

Traducció: Pere Comellas Casanova

El Che Guevara viu al setè (Ed. Takatuka)

A partir de deu anys.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *