Un secret a les butxaques

“Per la revetlla de Sant Joan, a la Martina i el Dalmau els espera una gran sorpresa. I no perquè tiraran petards, piules i coets, sinó perquè la nit esdevindrà més màgica que mai amb la descoberta del secret més ben guardat dels Pirineus. Qui són els minairons? Existeixen de debò uns éssers fantàstics diminuts que neixen en coves guardades per gegants i dracs? Molt aviat viuran de ben a prop les seves entremaliadures i tot plegat serà com estar a la vora d’un volcà a punt de fer erupció!”

La Tessa Julià Dinarès (text) i l’Anna Clariana (Il.lustració)  són les autores d’aquesta divertida història que ens descobrirà el secret dels minairons.

(Ed Animallibres)

A partir de deu anys.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *