Tarraco, nom de cotxe

Aquests dies es parla de la presentació d’un nou SUV de la casa SEAT, el “Tarraco”. No és el primer cop que l’empresa automobilística utilitza una paraula llatina per a batejar els seus vehicles, ja que fins al 2013 va vendre el model “Exeo” (jo surto). Segueix així a d’altres marques que també ho han fet. Recordem, per exemple, el Toyota “Prius” (primer), el Nissan “Maxima”, el Renault “Modus” (mesura), l’Opel “Signum” o el Ford “Focus”. Cas a banda són les empreses “Volvo” (“jo giro”) i “Audi” (“escolta”), denominades en llatí, encara que els seus models no ho siguin.
Paral·lelament, ens arriba també la notícia que l’amfiteatre de Tarraco ha de tancar-se parcialment per un seguit d’esquerdes aparegudes a un mur. Sembla ser que no hi ha diners pressupostats per a la seva reparació. Esperem que el cotxe no falli també.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *