Central lletera etimològica

central-lechera-asturiana-natural

Aquesta primavera l’empresa “Central Lechera Asturiana” ha engegat una campanya publicitària enfocada sobretot a recordar la puresa dels seus productes. Per això, com es veu a la imatge, insisteixen en l’ús de l’adjectiu “natural” per a referir-se a ells.
El que resulta curiós dels seus anuncis és que, sota de algunes de les paraules citades, apareix escrita l’etimologia llatina. Podeu veure alguns exemples als dos anuncis següents: al primer, https://www.youtube.com/watch?v=uCzr6wrZauU hi trobareu el mot “naturalis”, i al segon: https://www.youtube.com/watch?v=L9nMAO0uNW0 les preposicions “sine” i “cum”.
Sembla que als de l’empresa lletera els ha agradat la idea dels antics que consideraven l’etimologia la “ciència de la veritat”. I si es cita l’origen llatí d’una paraula, fa la impressió de ser més autèntica…
Trobareu més exemples d’aquest gust per les etimologies al Twitter de la companyia, quan es parla del dia del pare (del llatí pater, -tris) o de la mare (del llatí mater, -tris)

C7RkTG7VwAAtoFD

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *