“Ludus” una aplicació per aprendre llatí

unnamed

Disponible a la Play store i també per a Mac, disposem des de fa un temps d’una aplicació per a mòbils anomenada “Ludus”. Aquesta paraula té dos significats: “escola” i “joc”. I, de fet, es tracta d’això: aprendre llatí jugant.
Ha estat dissenyada per uns antics estudiants de llatí (segons ells, no massa bons) i pretén que els jugadors-alumnes siguin capaços de traduir un text llatí amb ordre i lògica, abandonant el mètode pedestre de buscar paraula a paraula a un diccionari.
Com altres jocs de mòbil, vas acumulant punts i pots comparar-te amb altres participants.
Més informació a www.ludus.net

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *