Blocs en llatí

image001

A la xarxa hi podeu trobar alguns blocs escrits en llatí. Vull destacar l’anomenat “Iconoclastes”, al qual un llatinista polonès va presentant-nos de forma amena anècdotes de la seva vida quotidiana, notícies i curiositats. Els últims dies, per exemple, ens ha mostrat un poema d’estil clàssic que té un sopar del caníbal Hannibal Lecter com a tema, o el comentari publicat per alguns sacerdots que diuen que els exorcismes tenen èxit perquè el diable odia el llatí (!?). Més curiositats les podeu seguir a http://iconoclastes2.blogspot.com.es/

A la dreta de la pàgina d’Iconoclastes hi ha links a d’altres blocs escrits en llatí.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *