La clau es troba a la clau

notorious2

Veient la pel·lícula “Encadenats” (dirigida per l’Alfred Hitchcock el 1946) queda clar que les claus són un element important de la trama. Quan Alicia s’instal·la a casa de l’Alex Sebastian, rep un joc de claus per poder obrir totes les portes. Només hi ha una excepció: el celler. La clau que obre aquesta cambra és en possessió tan sols del propietari, i és evident des de molt aviat que allí s’hi amaga algun secret. Finalment, i amb l’ajut del seu amic Devlin, l’Alicia podrà descobrir-lo.
En Hitchcock ens fa una picada d’ulls, donant a aquesta clau especial i al seu pany la denominació llatina d'”Unica”.

01_LasllavesdeHitchcock

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *