Novel·la en llatí (V) Capti

Capti cover 640x480

Stephen Berard va sorprendre el món literari en publicar una novel·la en llatí. Però no una traducció, no, sinó una obra original. “Capti” (“Els presoners”) és escrita barrejant vers i prosa (a l’estil de l’escriptor romà Apuleu) i basa les aventures del seu protagonista, el ballarí autista Vudius Fava, en els famosos contes de Hoffmann. Per al proper any està prevista l’aparició de la continuació d’aquesta sèrie de 7 novel·les: “Praecursus”.

Si voleu llegir algunes pàgines de la novel·la podeu entrar a Amazon: http://www.amazon.ca/Capti-Menippeo-Hoffmanniana-Americana-Stephani-Berard/dp/1456759736/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1401191930&sr=8-1&keywords=capti
Si voleu conèixer el contingut d’aquesta heptologia: http://www.boreoccidentales.com/english/cataracta/author-berard/capti/sphinx-heptology.html

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *