El fals llatí científic (II): el Correcamins

rr1

Si heu vist alguns episodis dels dibuixos de la Warner sobre el Correcamins, recordareu que sempre repetien la mateixa estructura: en començar, en ple desert californià, el dissortat “Coyote” estava empaitant el Correcamins per intentar menjar-se’l quan, de sobte, la imatge s’aturava i se’ns presentaven els dos protagonistes utilitzant els seus noms científics, a l’estil dels documentals de naturalesa. Això sí, els noms en llatí eren falsos. L’escena es repetia a cada programa, però els noms científics no, de manera que es jugava irònicament amb el paper que cadascun dels protagonistes tenia a la sèrie. Per cert, els noms reals dels dos animals (“Canis latrans” i “Geococcyx californianus”) no es van utilitzar mai.
Si voleu conèixer quins divertits noms científics van inventar els guionistes, consulteu aquesta pàgina: http://purpletigercreations.com/Portfolio/portfolio/web/roadRunner/latin.htm

rr2

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *