Un musical en llatí

Coneixíem l’existència d’una pel·lícula parlada exclusivament en llatí, la peculiar “Sebastiane” dirigida el 1976 per Derek Jarman. En aquest film l’ús de la llengua llatina tenia un cert sentit si pensem que la història que s’hi explicava havia tingut lloc durant l’existència de l’Imperi Romà.
El que resulta més estrany, però, és la iniciativa de la companyia Samohi Latin Media, que al 2010 va presentar una comèdia musical en llatí ambientada a un institut nord-americà dels nostres dies. Es titula “Barnabus & Bella”, és a dir, els noms dels protagonistes, i bé… què puc dir… podria ser pitjor. De fet, hi ha un actor al qual se li entenen algunes paraules llatines…
Com veieu, us he posat al principi de l’article el tràiler oficial de la pel·lícula.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *