PROJECTE HORT I JARDÍ

Molt aviat començarem a transformar l’espai del pati  en un jardí on els nens i nenes puguin crear els seus propis jocs sense la necessitat pràcticament d’oferir-los joguines tradicionals.

Algunes de les joguines del nostre pati seran les caixes de fruita (per fer construccions, cotxes i trens, per pujar i saltar…),  cortines amb les càpsules de cafè (els meravella el so que els proporcionen en sacsar-los), recipients de plàstic penjats de cordes (per omplir i buidar), tronquets d’arbres (els encanta pujar i baixar, saltar-los, passar d’un a l’altre…), etc.

Per a nosaltres el pati és un espai educatiu més, és per això que considerem que aquest ha d’oferir als infants diversitat d’ocasions de creixement personal i social (motriu, emocional, sensorial, relacional, afectiu…).

A més, durant l’estoneta de pati els nens i nenes aprendran a tenir cura i respecte per les plantes i de l’hort, que al llarg de tot el curs ens proporcionarà fruits exquisits que després de veure’n el seu creixement, els nens i nenes s’emportaran cap a casa per tal de degustar-los en família.