SERVEI DE MENJADOR

Pel que fa al servei de menjador, la nostra Llar d’Infants disposa de cuina pròpia i el menjar és elaborat per la nostra cuinera.

Els menús es confeccionen sota la supervisió d’una dietista. Aquests són variats i adaptats a les necessitats i etapes de cada infant seguint les recomanacions de la Guia “L’alimentació saludable a la primera infància” de 0-3 anys del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Podeu consultar-la aquí.

En casos d’infants amb al·lèrgies o intoleràncies a algun aliment, es segueix un protocol des del moment en què un alumne amb necessitats alimentàries especials comença a utilitzar el servei de menjador escolar .

Durant l’estona del menjador es treballen aspectes molt importants com:

  • Hàbits alimentaris: gaudir menjant, tastar nous aliments, aprendre a reconèixer els aliments…
  • Hàbits d’higiene: rentar-se les mans, escurar el plat, fer servir coberts, etc.
  • Relacions socials: gaudir de la companyia dels altres, respectar els companys i companyes, ajudar-los si és necessari.
  • Autonomia.