Hem fet el nostre cim!!!

El 25 d’octubre passat va arribar un dels moments més esperats del curs, anar a conèixer i pujar la nostra muntanya, la que ens dóna nom. Quina emoció arribar a fer el cim! Durant el trajecte hem gaudit de l’entorn i d’anar endinsant-nos en el context del Massís del Garraf.

Aquesta excursió és la que ens dóna el tret de sortida del projecte… quin serà el repte que ens proposem??? Aviat ho anireu descobrint…

PROJECTE: Les Bèsties de Foc

Com ja sabeu de cada any quan arriba la festa major l’escola hi dedica un temps. Els de 2n hem rebut una carta amb un repte bestial i han tingut claríssim que havíem de construir un parell de bèsties de foc.

Després de visualitzar bèsties del Baix Llobregat i conèixer en persona el Cuc i l’Entxuscat, ens hem reunit en grups X i Z per treballar i poder preparar una cada grup. ens hem organitzat en grups de treball: dissenyadors, material i constructors (cap, cos, extremitats i cua) i així hem evidenciat la importància del treball en equip per tal d’aconseguir un objectiu comú. Ens sentim molt satisfets amb la feina feta!.

COMENCEM UN NOU CURS

Tot i l’espera, aquí teniu la primera entrada al bloc…

Ens presentem els dos grups de 2n:  La Morella i el Puig Les Agulles amb les seves tutores!!

Comencem el curs amb moltes ganes i il·lusió!!

Al llarg del curs trobareu petits tastets d’activitats que anem fent. A gaudir-ho tal i com ho fem nosaltres!.

WELCOME TO PHYSICAL EDUCATION!

One of the new things that we are doing this course are the Physical Education classes…in English! P.E. is an essential part of our lives, it helps us to develop physical abilities and to understand the importance of an active and healthy lifestyle. It also develops positive values such as collaboration, communication, creativity, etc. Here you have some photographs of us doing different activities to develop our body knowledge and reinforce our laterality.

Tancament de piscina

El passat dimarts va ser l’últim dia que els nens i nenes de segon van fer piscina en horari escolar. Van fer la jornada de portes obertes per tal que totes les famílies poguessin gaudir dels avenços dels seus fills.

Us deixem un recull de fotos perquè les compartiu plegats.