Estratègies de comprensió lectora 2n

Aquest curs, hem aprés dues noves estratègies de comprensió lectora a partir de tallers de lectura que ens ajudaran a entendre millor els textos. En primer vam aprendre les estratègies de visualitzar i fer hipótesis i a la llarga d’aquest curs les hem anat aplicant i treballant a partir de diferents activitats, concretament la de fer hipótesis l’hem treballada a través del conte de “La Gallina Xica” aprofitant que haviem arribat les vacances de pasqua.

Hem ampliat les estratègies conegudes i treballades fins ara. Aquest cop, ens hem iniciat en  l’aplicació de les estratègies de FER CONNEXIONS i RESUMIR. Aprofitant que en medi hem treballat els transports, hem conegut a partir d’aquestes dues estratègies els trasports típics de Bankok, fent un viatge a  través d’aquesta ciutat asiática.

Voleu veure com ho hem fet?? Doncs…  endavant.

Cliqueu aquí per veure les fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *