CONEIXEM ELS ROMANS!!!

Els alumnes de 4t hem estat coneixent el món romà de ben a prop. Hem après moltes coses sobre aquesta societat antiga i hem descobert que, tot i els anys que han passat, encara hi resten similituds amb la nostra societat actual.

Des de l’aula hem treballat de manera interdisciplinària. Això vol dir que, hem conegut els romans des de l’àrea de medi natural, l’àrea de llengua catalana, l’àrea de visual i plàstica i l’àrea d’educació física. I hem realitzat moltes tasques: creació d’un mosaic romà, jocs infantils romans, un esquema de la societat romana, trobar paraules clau, ampliació de vocabulari, identificar connectors…

Ha estat una manera diferent d’organitzar-nos i l’experiència ens ha agradat molt!!

Feu un click a l’enllaç i podreu veure les fotos!

https://photos.app.goo.gl/AY9aLsdnALKfdrmi1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *