EXPOSICIÓ LA DONA, LA NENA I LA CIÈNCIA.

El dia 11 de febrer es celebra la diada de la Dona i la nena científica. Per aquest motiu a l’escola hem preparat una exposició, al passadís de la nostra biblioteca, sobre dones científiques!. 

Tots els alumnes, des de P3 fins a 6è, han pogut visitar aquesta exposició que els ha apropat a la realitat d’aquestes dones científiques, que no sempre han tingut el reconeixement pels seus estudis i descobertes, al llarg de la història. L’exposició està formada per un conjunt d’infografies i fotografies reals de dones científiques i ens acompanyarà al llarg del curs, ja que enguany l’escola està immersa en el projecte interdisciplinar de la ciència.

L’exposició anava acompanyada d’activitats que els alumnes han pogut realitzar en l’aula: memory, conte, àlbums amb imatges de científiques, dibuixos i  carnets de científics. També els més grans de l’escola han pogut gaudir d’una conferència impartida per una dona científica, que els ha apropat encara més, al món de la ciència.

Hem gaudit molt d’aquesta exposició i de les seves activitats!. Us deixem un recull de fotografies que esperem us agradin.

FINS LA PROPERA!
Cliqueu aquí per veure algunes fotos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *