ELS HÀBITS LECTORS A QUART, LA NOSTRA PIRÀMIDE LECTORA!!!

Aquest curs 2017-18,  des de les aules aules de 4t, hem estat investigant sobre els nostres hàbits lectors. Durant la franja dels matins destinada a la ILEC, hem pogut descobrir què era i com s’organitzava la piràmide de la lectura i quines activitats hi podríem incorporar a dins. Hem après, a més a més, que a la base de la piràmide podíem incloure les activitats relacionades amb la lectura que fèiem diàriament per, a mida que anàvem pujant, adonar-nos que la freqüència lectora s’anava distanciant en el temps: un cop a la setmana; un cop al mes; i, un cop a l’any.

Cadascú va elaborar la seva piràmide particular afegint les seves rutines lectores. Després van dedicar temps a compartir els resultats i, finalment, vam estar unes quantes sessions de treball en equip per confeccionar una piràmide gegant on afegir imatges i frases convidant a la lectura. Un cop enllestida, vam decidir situar-la ben a prop de la nostra nova biblioteca.

Voleu veure com ens va quedar? Només esteu a un pas de fer click a l’enllaç…

https://photos.app.goo.gl/HNcRp611hLBBZ4QG9

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *