Ordenem, dictem i escrivim històries. 2n

Qui deia que les avaluacions eren avorrides???

A través d’una activitat manipulativa, hem treballat per parelles per aprendre a ordenar històries i identificar les diferents parts que té: introducció, nus i final. Ens ho hem passat genial dictant la història al nostre company i intercanviant els papers.

A més a més, hem practicat una nova forma d’avaluació: la coavaluació entre companys.

Ens ha agradat tant l’activitat que hem fet altres tasques a partir d’ella. Com dibuixar una nova història i  escriure’n el títol i incloure aquest material en el racó de treball de lectoescriptura de l’aula.

Ordenamos una historia. Primera activitat

Ordenamos una historia. Segona activitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *