COMPARTIM I APRENEM: APRENENTATGE ENTRE IGUALS

EL CLAUSTRE HA PARTICIPAT DE LA PROVA PILOT “COMPARTIM I APRENEM”. AQUESTA ACTIVITAT CONSISTEIX EN ANAR A OBSERVAR A UN COMPANY PER PODER APRENDRE NOVES TÈCNIQUES PER INCORPORAR EN LA NOSTRA PRÀCTICA DOCENT.

HI HAN MESTRES DE CICLE MITJÀ QUE HAN ENTRAT EN LES AULES D’EDUCACIÓ INFANTIL PER OBSERVAR EL GUST PER LLEGIR; MESTRES D’EDUCACIÓ INFANTIL QUE HAN OBSERVAT COM ES TREBALLA LA FLUÏDESA LECTORA A CICLE INICIAL; MESTRES DE CICLE INICIAL QUE HAN ANAT A CICLE SUPERIOR PER VEURE COM ES TREBALLEN LES LECTURES DRAMATITZADES I MESTRES D’UN MATEIX CICLE QUE OBSERVEN COM PODER TREBALLAR DIFERENTS ACTIVITATS ILEC DEL SEU MATEIX CICLE.

L’EXPERIÈNCIA HA ESTAT FORÇA ACOLLIDA DINS DEL CLAUSTRE I ELS DOCENTS QUE HI HAN PARTICIPAT HO VALOREN POSITIVAMENT.

AQUÍ TENIU ALGUNES DE LES ACTIVITATS FETES AMB ELS OBSERVADORS:

VISUALITZEM A 1r

LECTURA AUTÒNOMA I AVALUACIÓ A P3

LECTURA, HORT I NOVES TECNOLOGIES A 2nA i 2nB

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *