Estratégies de comprensió lectora a primer.

La Montse i la Rosa ens han explicat unes estratégies, uns trucs màgics, per poder entendre millor el que llegim.

Hem fet una estratégia que es diu fer hipòtesis. En aquesta hem llegit el conte de la Gallina Xica, on faltaven alguns trossos, i haviem d’esbrinar, que pensar que deuria passar, Fer hipòtesis, per desprès comprovar-les. Ha estat molt divertit, ja que és una història una mica boja.

També vam fer una altra estratégia que es diu visualitzar. Aquesta consisteix en anar imaginant allò que llegim. Hem llegit el poema de la Caseta, i hem anat dibuixant-la, pas a pas, fins que la hem tingut tota complerta.

Per fer aquestes estratégies, primer les mestres ens han ensenyat com ho feien elles, desprès hem provat tots junts, també hem provat per parelles i al final ho hem provat de fer sols. En acabar hem  fet entre tots un referent d’aula i hem valorat si ens havia agradat aquesta tasca.

Cliqueu aquí per veure algunes fotos

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *